RetroBcn

Image

Persona amb sort. 23 anys i caminant dels 5 continents. Gaudeixo de fantàstics records impresos en fotografies pintades per tots els colors d’aquest magnífic planeta.

Certament, m’agrada viatjar, però quan estic fora recordo casa meva; Barcelona.

L’únic que he après al llarg de tants viatges és el fet de ser conscient que no es pot pretendre ser turista a l’estranger, si abans no ho has estat a casa teva.

Va ser passejant per Passeig de Gràcia quan m’hi vaig adonar. De nombroses vegades que em creuo amb la Casa Batlló, no m’aturo ni 1 minut per observar-la. A l’altra banda, el japonès que li dedica cada mil · límetre de façana a l’estudi minuciós del retrat. Jo en canvi, segueixo caminant.

No, és necessari parar-se, cal ser turista. Des d’aquí, observaré Barcelona,

Recordaré Barcelona.

Benvinguts.

—–//—–

Persona con suerte. 23 años y caminante en los 5 continentes. Gozo de fantásticos recuerdos impresos en fotografías pintadas por todos los colores de éste magnífico planeta.

La verdad es que me gusta viajar, pero cuando estoy fuera recuerdo mi casa; Barcelona.

Lo único que he aprendido a lo largo de tantos viajes es el echo de ser consciente de que no se puede pretender ser turista en el extranjero si antes no lo has sido de tu propia casa.

Me dí cuenta paseando por Paseo de Gracia. De numerosas veces que me cruzo con la Casa Batlló, no me paro ni 1 minuto para observarla. Al otro lado, el japonés que le dedica cada milímetro de fachada al estudio minucioso del retrato. Yo, sigo andando.

No. Hay que pararse, hay que ser turista. Desde aquí, observaré Barcelona,

Recordaré Barcelona.

Bienvenidos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s